نمک احیای رزین چیست؟ کاربرد این ماده در موارد صنعتی بیشتر است یا در موارد خانگی؟ این محصول چگونه تولید میشود و چه روش ساختی دارد؟ برای پاسخ به این سوالات این مقاله را در سایت نمک پاینده تا انتها دنبال کنید.
برای اطلاع از قیمت محصولات و یا سفارش با کارشناسان سایت نمک پاینده تماس بگیرید.
09124312773
02334208302
02334208303
همانطور که میدانید در همه نوع آب ها مانند آب دریا، آب روخانه و حتی آب آشامیدنی، مقدار زیادی انواع املاح وجود دارد. این املاح در تعادل هستند و هرگاه مقدار و درصد یک نوع از عناصر بیشتر شود، خواص آب مورد نظر تغییر میکند و مثلا ممکن است شورتر شود.
دوتا از املاح موجود در آب های آشامیدنی منیزیم و کلسیم است. هرچه درصد این عناصر در آب بیشتر شود، آب به اصطلاح سخت تر میشود. آبی که سختی زیادی دارد مناسب آشامیدن نیست. آب مناطقی که معادن زیادی دارد معمولا سختی بیشتری دارد و به همین دلیل مردم ساکن در این مناطق بهتر است قبل از نوشیدن آب، آن را تصفیه کنند.
یکی از روش های مرسوم و ساده کاهش سختی آب، استفاده از نمک احیای رزین است. این نوع نمک کلسیم و منیزیم آب را جذب میکند. البته این مورد را در نظر بگیرید که این نمک پس از مدتی اشباع میشود و دیگر توانایی تصفیه آب را ندارد. در این صورت باید با سنگ نمک جدیدی جایگزین شود.
عمر این سختی گیر طولانی است و نیازی به تعویض کوتاه مدت آن نیست. از طرفی حلالیت بسیار بالایی دارد و به شکل های مختلف بلوری و قرصی به فروش میرسد. روش تهیه این نوع نمک نیز به صورت تبخیر آب دریا است.
این نوع از نمک سختی گیر، پس از تبخیر رطوبت مواد زیر زمینی و مواد معادن شکل میگیرد. خالص ترین نوع نمک احیای رزین است و نسبت به بقیه انواع آن قیمت بالاتری دارد. شکل ظاهری این ماده نیز گلوله گلوله است.
خود این ماده دارای املاح است و درصد حلالیت کمتری نسبت به دو نوع قبلی دارد. از طرفی درصد خلوص آن نیز کمتر است. قیمت مناسب تری دارد و به صورت بلور های کوچک سنگ به فروش میرسد.